RDW Eendagskenteken verzekeren €45,-

Eendagskenteken | Eendagskenteken verzekeren €44,95|Eendagskenteken platen €45

Direct aanvragen


U wilt een eendags kenteken Wij voorzien in al deze producten.
Op onze aanvraagformulier vult u uw gegevens in en kiest u voor eendagskenteken+verzekering en of Kentekennr incl 2 platen.
U ontvangt van ons een eendagskenteken inclusief 2 kentekenplaten en een eendagsverzekering, Hiermee kunt u in Nederland van a naar het Rdw rijden.

U heeft een auto die u naar het Rdw keuringsstation wit rijden, daarvoor heeft het Rdw het eendagskenteken in het leven geroepen.Bij het eendagskenteken hoort een nummer altijd bestaande uit 1 letter - 2 cijfers - 2 cijfers vb. E-21-55.

Wat heeft u nodig voor het aanvragen van een eendagskenteken;

Voertuigidentificatienummer (chassisnummer)
Merk van het voertuig
Naam en adresgegevens
Telefoonnummer
Email

Buitenland

U wilt een auto in het buitenland ophalen?
Daarvoor kunnen wij ook de 5daagskenteken voor u aanvragen.
Hiervoor hebben we nodig:
Kenteken papieren (alle delen)
Apk (Tuv) papieren
Legitimatie (geen rijbewijs)
Ophaaldatum auto.
Met deze 5daagskenteken kunt u dan tot aan de nederlandse grens gebruiken om daarna met uw eendagskenteken door te rijden naar het Rdw.

<h3>Eendagskenteken | Eendagskenteken verzekeren €44,95|Eendagskenteken platen €45</h3><h2 style=”text-align: center;”><span style=”color: #ff0000;”><em><strong><a style=”color: #ff0000;” href=”https://autovoorexport.nl/aanvraagformulier/”>Direct aanvragen</a></strong></em></span></h2><p><br /> U wilt een eendags kenteken Wij voorzien in al deze producten.<br />Op onze aanvraagformulier vult u uw gegevens in en kiest u voor eendagskenteken+verzekering en of Kentekennr incl 2 platen.<br />U ontvangt van ons een eendagskenteken inclusief 2 kentekenplaten en een eendagsverzekering, Hiermee kunt u in Nederland van a naar het Rdw rijden.</p><p>U heeft een auto die u naar het Rdw keuringsstation wit rijden, daarvoor heeft het Rdw het eendagskenteken in het leven geroepen.Bij het eendagskenteken hoort een nummer altijd bestaande uit 1 letter – 2 cijfers – 2 cijfers vb. E-21-55.</p><p>Wat heeft u nodig voor het aanvragen van een eendagskenteken;</p><p>Voertuigidentificatienummer (chassisnummer)<br />Merk van het voertuig<br />Naam en adresgegevens<br />Telefoonnummer <br />Email</p><p>Buitenland</p><p>U wilt een auto in het buitenland ophalen?<br />Daarvoor kunnen wij ook de 5daagskenteken voor u aanvragen.<br />Hiervoor hebben we nodig:<br />Kenteken papieren (alle delen)<br />Apk (Tuv) papieren<br />Legitimatie (geen rijbewijs)<br />Ophaaldatum auto.<br />Met deze 5daagskenteken kunt u dan tot aan de nederlandse grens gebruiken om daarna met uw eendagskenteken door te rijden naar het Rdw.</p>