Tijdelijke Exportverzekering (Groene Kaart)

Tijdelijke Verzekering;

Eendagskenteken CatA €45|Personenauto CatA €89,95|Vrachtauto CatC €139,95 |Aanhangwagen CatF €74,95

Direct aanvragen

U heeft een tijdelijke autoverzekering nodig?  Voor uw ImportkentekenExportkentekenTijdelijkekentekenEendagskenteken of alleen op chassisnr Vanaf €45! U bent bij hier op de juiste adres u kunt direct naar de aanvraagformulier 

U moet uw auto verzekeren voor export? dan bent u bij ons aan het juiste adres. 90% van de Nederlandse verzekeraars verzekeren geen voertuig die niet in Nederland geregistreerd is. Wij hebben de oplossing voor u of uw buitenlandse koper.

Een buitenlander wilt mijn auto kopen!

Wij kunnen uw auto export verzorgen van a tot z. Wij hebben auto export verzekering, auto export kentekenplaten en het Rdw auto export verklaring. Online kunnen wij uw export auto verzekeren en kunnen wij u de auto exportkentekens toezenden. Het enige wat u moet doen is onze aanvraagformulier invullen

Maximale tijdsduur van tijdelijke exportverzekering

U ontvangt van ons een auto exportverzekering voor 15 dagen en/of uw bestelde auto exportkentekens, hiermee kunt naar uw bestemming in het buitenland rijden. Mocht u geen kenteken hebben of wilt u deze 15 daagse verzekering op chassisnummer willen verzekeren is dit uiteraard mogelijk. Onze auto export verzekering kunt u ook voor 1,2 of 6 maanden afsluiten. U bepaald bij ons zelf op welke datum uw auto export verzekering ingaat. Wilt u een auto exporteren dan wordt het lastig dit voertuig te verzekeren. Enerzijds omdat de meeste Nederlandse verzekeraars een voertuig niet tijdelijk willen verzekeren, anderzijds omdat een buitenlandse verzekeraar u geen verzekering kan of wil verkopen omdat u een Nederlandse ingezetene bent. Om niet tussen wal en schip te geraken, heeft Diks Verzekeringen voor u de exportverzekering.

Dit is een 15 daagse WA verzekering voor het voertuig dat u gaat exporteren, zodat u ermee naar het buitenland kunt rijden. De exportverzekering kan afgesloten worden op het chassisnummer en kan eenmalig worden verlengd. De ingangsdatum kan overigens niet  meer dan een maand in de toekomst liggen.

Export kentekenplaten

Wij beschikken zelf over de exportkenteken platen.
Mocht u deze platen wensen dan kunnen wij deze met uw verzekering toezenden.
Bij onze export platen zit in combinatie met een tijdelijke export verzekering altijd 1 verzekeringszegel op de export kentekenplaat die achter geplaatst moet worden.

Uitvoerverklaring RDW

Als u uw voertuig met Nederlands kenteken wilt uitvoeren, moet u de registratie van dat voertuig bij de RDW beëindigen. Dit is belangrijk, want u bent dan niet meer aansprakelijk voor het voertuig en stoppen de voertuigverplichtingen. Wij kunnen u hierbij helpen zodat u met alle juiste papieren op weg gaat.
Zodra u klaar bent om uw auto te exporteren kunt u direct contact met ons opnemen.
Wij gaan dan samen met u de beste stappenplan voor uw situatie bespreken en uitvoeren.
Wij kunnen dit dezelfde dag nog realiseren maar het is verstandiger om een aantal dagen van te voren alles op tijd te plannen.
Heeft u vragen bel ons dan direct of stuur een mail of appje. 

 

Internationaal Verzekeringsbewijs exportverzekering

Onze verzekeringsbewijs met internationale dekking, ook wel groene kaart genoemd is bij autovoorexport.nl verkrijgbaar. Deze exportverzekering verval na 15 dagen vervalt automatisch.Onthoud u wel dat de wettelijke aansprakelijkheid ook wel  schade aan derden dekt en dus niet schade aan uw voertuig.

Online afsluiten en betalen

Op onze website heeft u de mogelijkheid om de exportverzekering online af te sluiten en te betalen met iDEAL of Bankoverschrijving. De groene kaart wordt na betaling via e-mail en/of per post dezelfde dag aan u toegezonden. Het is raadzaam om altijd met een uitgeprinte verzekeringsbewijs (groene kaart) te gaan rijden. Mocht dit niet mogelijk zijn sla een kopie dan op in uw telefoon of maak een duidelijke foto. Als uw groen papier thuis heeft kunt u ook altijd zelf de export verzekering hierop printen. Heeft u geen groen papier dan kunt u hem altijd op wit papier printen en meenemen het is alleen de kleur die dan anders is.

Exportverzekering Annuleren

Tot de dag dat uw verzekering ingaat is deze kosteloos te annuleren. Is de verzekering al ingegaan dan is het niet mogelijk om de verzekering te annuleren want u heeft er al gebruik van gemaakt. Wijzigingen en annuleringen graag voor 17:00 aan ons doorgeven.

 

DienstCategoriePremieAanvragen
Eendagsverzekering.Cat A€ 45,-Direct aanvragen
personenauto < 3500 kgCat A€ 89.95Direct aanvragen
personenauto met aanhangwagenCat AF€ 109.95Direct aanvragen
motorfietsCat B€ 89.95Direct aanvragen
vrachtauto > 3500 kgCat C€ 139.95Direct aanvragen
vrachtauto met oplegger > 3500 kgCat CF€ 169.95Direct aanvragen
touringcar/autobus (zonder personen)Cat E€ 154.95Direct aanvragen
Aanhangwagens, opleggers en caravansCat F€ 74.95Direct aanvragen

 

Onze tijdelijke autoverzekeringen voldoen aan alle wettelijke eisen van de AFM. Wij zitten al sinds 1999 in de auto export branche en sluiten sindsdien al tijdelijke autoverzekeringen af.

Onze tijdelijke verzekering zijn in de volgende landen geldig:

Albanie, Andorra, België, Bosnia-herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Iran, Israel, Italie, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Marokko, Malta, Moldavie, Nederland, Noord-Ierland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Servie, Slovenië, Slowaakse Republiek, Spanje, Tsjechië, Tunesië, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Wit-Rusland, Zweden, Zwitserland

Betaling en levering:

Na ontvangst van uw betaling verzenden wij direct uw verzekering per mail en indien u geen groene a4 heeft ook per post.

Voor vragen kunt u ons altijd mailen en op werkdagen bellen +31624293854.

IBAN: NL46 INGB 000 467 4 204 t.n.v Nieuwkerk Service | Btw nr NL154104449B01