.Overige Diensten - Autovoorexport.nl

Auto importeren

Wij berekenen GRATIS uw te betalen bpm bedrag op 7 verschillende manieren waarmee we gegarandeerd het laagste haalbare bpm bedrag voor u berekenen.

BPM Aangifte Doen?

Een onderbouwde BPM aangifte formulier invullen met gebruik van koerslijst, afschrijvingstabel taxatie is specialistisch werk dat komt omdat er meerdere methodes zijn om de bruto-BPM te berekenen en daarna heb je ook nog meerdere methodes om de rest-BPM te berekenen. Betaal niet te veel BPM en laat ons u BPM aangifte voor slechts €49,95 incl invullen met 100% onderbouwing en acceptatie garantie.

Importkenteken Nodig?

Er zijn 2 verschillende tijdelijke kentekens ; de Duitse 5 daagse kenteken en de Nederlandse import kenteken. Ook hebben wij tijdelijke autoverzekeringen van 1 dag tot 1 maand voor alle NL kentekens, tijdelijke kentekens of alleen op voertuigidentificatienummer (chassisnummer). Ook voor motoren,Campers of Oldtimers.

AutovoorExport is sinds 1999 werkzaam in de automotive sector. Na 11 succesvolle jaren zijn wij in 2010 van start gegaan onder de naam autovoorexport.nl waarbij wij auto-export, auto-import, en tijdelijke verzekering service bieden. Daarnaast zijn wij vanaf 2012 actief bezig met BPM Berekenen.

Neem Contact met ons op

Indien u meer informatie wenst over de diensten van Auto Voor Export kunt u ons bellen of het contactformulier invullen.