Auto Exporteren

Om uw auto te importeren hebben wij een aantal producten voor u

Uitvoerverklaring Deel 2 (Rdw Export)

U kunt bij ons een export verzekering aanvragen en u ontvangt hem in uw e-mail.

Direct Aanvragen

Exportverzekering

Koopt u in de EU een nieuwe personenauto of een nieuwe motor? Wij kunnen platen en verzekering voor u aanvragen!

Direct Aanvragen

Exportkenteken

Wilt u een auto in het buitenland registeren? Dan Moet het eerst voor export worden verklaard.

Direct Aanvragen

Gratis BPM Teruggaaf Berekenen

Hier bij Auto Voor Export kunnen wij u helpen bij meer dan alleen het berekenen van uw voertuig.

Neem contact op

Auto importeren

Wij berekenen GRATIS uw te betalen bpm bedrag op 7 verschillende manieren waarmee we gegarandeerd het laagste haalbare bpm bedrag voor u berekenen.
BPM Aangifte Doen?

Een onderbouwde BPM aangifte formulier invullen met gebruik van koerslijst, afschrijvingstabel taxatie is specialistisch werk dat komt omdat er meerdere methodes zijn om de bruto-BPM te berekenen en daarna heb je ook nog meerdere methodes om de rest-BPM te berekenen. Betaal niet te veel BPM en laat ons u BPM aangifte voor slechts €49,95 incl invullen met 100% onderbouwing en acceptatie garantie.

Importkenteken Nodig?
Er zijn 2 verschillende tijdelijke kentekens ; de Duitse 5 daagse kenteken en de Nederlandse import kenteken. Ook hebben wij tijdelijke autoverzekeringen van 1 dag tot 1 maand voor alle NL kentekens, tijdelijke kentekens of alleen op voertuigidentificatienummer (chassisnummer). Ook voor motoren,Campers of Oldtimers.

about

 AutovoorExport is sinds 1999 werkzaam in de automotive sector. Na 11 succesvolle jaren zijn wij in 2010 van start gegaan onder de naam
autovoorexport.nl
waarbij wij auto-export, auto-import, en tijdelijke verzekering service bieden. Daarnaast zijn wij vanaf 2012 actief bezig met BPM Berekenen.