. Uitvoerverklaring Deel 2 - Autovoorexport.nl

Auto Exporteren

U gaat uw auto exporteren of verkopen aan iemand die uw auto wilt exporteren? Dan kunt u bij ons terecht! Op 1 van onze locatie’s kunt u terecht voor het exporteren van uw auto.

Export Bij Postkantoor?

Om u auto te exporteren kunt u niet terecht bij een postkantoor of andere locatie waar u normaal een auto overschrijft. Om uw auto op de juiste manier te exporteren moet u een uitvoerverklaring(exportverklaring) hebben. Om  uw auto rijdend te exporteren moet op de uitvoerverklaring een uitvoerkenteken aanvragen, aan de hand van deze uitvoerkenteken kunnen wij uw te exporteren auto w.a verzekeren. Deze uitvoerkenteken kunnen wij dan ook op een alluminium kentekenplaat voor uw maken zodat u zonder problemen door onze omringende landen kunt rijden.

Hoelang Geldig?

Net zoals de uitvoerverklaring zijn de alluminium kentekenplaten en de w.a. verzekering  2 weken geldig, op onze groene kaart staat precies de datum waarom de verzekering automatisch afloopt.

U gaat uw auto exporteren of een buitenlander koopt uw auto om te exporteren? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben 12 jaar ervaring in auto exporteren

Wat Heeft U Nodig?

Om uw auto, caravan, motor of scooter te exporteren heeft u nodig:

  • Een geldig legitimatiebewijs
  • Kentekenkaart
  • Het 9 cijferige Tenaamstellingcode 
  • of het oude:
  • Het Overschrijvingsbewijs
  • Kentekenbewijs (deel 1.2.3)
  • De Gele kentekenplaten (-plaat) van uw voertuig.

U krijgt van ons:

  • Uitvoerverklaring / uitvoerkenteken Deel 2
  • Tijdelijk autoverzekering
  • Kentekenplaten
Exportverzekering

U heeft een auto verkocht en u zoekt een export verzekering? Koopt bij ons direct uw  export verzekering voor 2 weken geldig in de gehele EU en Marokko. 

Exportkenteken

Wilt u een auto in het buitenland registeren? Dan Moet het eerst voor export worden verklaard.

BPM Teruggaaf

Berekenen

Hier bij Auto Voor Export kunnen wij u helpen bij meer dan alleen het berekenen van uw voertuig.

AutovoorExport is sinds 1999 werkzaam in de automotive sector. Na 11 succesvolle jaren zijn wij in 2010 van start gegaan onder de naam autovoorexport.nl waarbij wij auto-export, auto-import, en tijdelijke verzekering service bieden. Daarnaast zijn wij vanaf 2012 actief bezig met BPM Berekenen.

Neem Contact met ons op

Indien u meer informatie wenst over de diensten van Auto Voor Export kunt u ons bellen of het contactformulier invullen.

Open chat
Hulp Nodig?
Powered by