Auto importeren

Om uw auto te importeren hebben wij een aantal producten voor u

Gratis BPM Berekenen

U kunt de BPM GRATIS door ons laten berekenen, U krijgt concrete gegevens van de auto in uw e-mail.

Direct Aanvragen

BPM Aangifte

Koopt u in Nederland een nieuwe personenauto of een nieuwe motor?
Geen Probleem!

Direct Aanvragen

Importkenteken

Wilt u een auto in het buitenland registeren? Dan Moet het eerst voor export worden verklaard.

Direct Aanvragen

Transport

Hier bij Auto Voor Export kunnen wij u helpen bij meer dan alleen het berekenen van uw voertuig.

Neem contact op

Auto importeren

Wij berekenen GRATIS uw te betalen bpm bedrag op 7 verschillende manieren waarmee we gegarandeerd het laagste haalbare bpm bedrag voor u berekenen.
BPM Aangifte Doen?

Een onderbouwde BPM aangifte formulier invullen met gebruik van koerslijst, afschrijvingstabel taxatie is specialistisch werk dat komt omdat er meerdere methodes zijn om de bruto-BPM te berekenen en daarnaheb je ook nog meerdere methodes om de rest-BPM te berekenen. Betaal niet te veel BPM en laat ons u BPM aangifte voor slechts €49,95incl invullen met 100% onderbouwing en acceptatie garantie.

Importkenteken Nodig?
; Wij verzorgen 2 verschillende tijdelijke kentekens; de duitse 5daagsekenteken en de Nederlandse import kenteken. Ook hebben wij tijdelijke autoverzekeringen van 1 dag tot 6 maanden voor alle NLkentekens, buitenlandsekentekens, tijdelijke kentekens of alleen op voertuigindentificatieumer(chassisnummer). Ook voor motoren,Campers of Oldtimers.

about

    AutovoorExport is sinds 1999 werkzaam in de automotive sector. Na 11 succesvolle jaren zijn wij in 2010 van start gegaan onder de naam
    autovoorexport.nl
waarbij wij auto-export, auto-import, en tijdelijke verzekering service bieden. Daarnaast zijn wij vanaf 2012 actief bezig met BPM Berekenen.