.Tijdeljke kenteken 5 daags kenteken - Autovoorexport.nl

TIJDELIJKE IMPORT KENTEKEN DUITSLANDTijdelijke Kenteken €119,95| 5 daags kenteken €225

Zodra u een auto in Belgie of Duitsland koopt zal het kenteken van de auto afgehaald worden zodra u de auto heeft gekocht. Dit gebeurt in alle landen. Mocht u de auto niet onze autotransport service naar Nederland laat rijden dan heeft u een Tijdelijke kenteken en verzekering nodig om met de auto naar Nederland te kunnen rijden. Als u uit Duitsland uw auto zelf wilt rijden naar Nederland hebben wij een kentekenplaat met verzekering. Hiermee kunt u uw gekocht auto en te importern auto zelf terug rijden uit Belgie of Duitsland of ander EU land. In Duitsland heeft men het 5-daags kenteken met tijdelijke WA-verzekering (groene kaart). Ook deze 5-Daags kenteken kunnen wij voor u verzorgen.

Deze 5-Daags kenteken heeft een geldigheidstermijn van 5 dagen.
Dit Duitste tijdelijke kenteken wordt in Duitsland gedrukt.

Het kentekenbewijs, de tijdelijke WA-verzekering (groene kaart) en de kentekenplaten ontvangt u binnen één tot twee werkdagen na uw betaling thuis afgeleverd door een koerier. Wij rekenen voor dit tijdelijke Duitse kenteken met WA-verzekering €225,-. Voor de bezorgkosten rekenen wij €40,- voor. Met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuidelijke eilanden.5-daags kenteken.


Voor het aanvragen van deze kenteken hebben wij de onderstaande gegevens nodig: kopie voor- en achterkant Zulassungsbescheinigung Teil 1 (Fahrzeugschein) kopie Zulassungsbescheinigung Teil 2 (Fahrzeugbrief) kopie Übereinstimmungsbescheinigung (COC)
geldige APK voor minimaal de doorlooptijd van het aangevraagde kenteken kopie legitimatiebewijs (geen rijbewijs) BSN (sofi) nummer + persoonsgegevens factuuradres.
Aankoopnota auto afleveradres van de tijdelijke kentekens ophaaldag van de importauto in Duitsland Tijdelijke Kenteken;Voor het ophalen van uw auto in het buitenland heeft u kentekens met verzekering nodig die leveren wij. Wij kunnen ze naar u per post opsturen of u kunt ze komen ophalen in Amsterdam of Schiedam.Ook voor buitenlandse klanten uit Belgie, Frankrijk of waar dan ook in Europa kunnen wij een tijdelijke kentekenplaat maken met eventueel een tijdelijke verzekering eraan gekoppeld voor 2 weken. Dit kunnen wij u per post toezenden. Kosten voor tijdelijke kenteken met 15 daagse verzekering v.a €119,95- Aanvraag per aanvraagformulier of email, voor vragen kunt u ook bellen.


5 Daags Duitse Kenteken In samenwerking met onze partners kunnen wij de duitse 5 daagse kenteken leveren. Deze platen zijn inclusief een autoverzekering voor 5 dagen en hier is Tuv (duitse APK)voor vereist. Aanvraag graag telefonisch
Kosten voor deze platen zijn €225 en zijn af te halen bij onze kantoor in Amsterdam of Rotterdam.

Neem Contact met ons op

Indien u meer informatie wenst over de diensten van Auto Voor Export kunt u ons bellen of het contactformulier invullen.